Mini DC pompa irigasi DC40A-1270 - Cina Shenzhen Giant Electric

Mini DC pompa irigasi DC40A-1270

pedaran:


  • Model: DC40A-1270
  • Gawe bareng rentang tegangan: 10-14VDC
  • Max statik sirah cai: 620 ± 60cm
  • Max laju aliran statik: 500 ± 70L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: Fountain, akuarium, ngojay kolam renang, tank cai, balong lauk, humidifier, sirkulasi cai solar, irigasi, jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l            Aksara

    DC40A-1270

     tegangan gawe dipeunteun

    12VDC

     mimitian tegangan

    9VDC

     rentang tegangan ngagawekeun

    10-14VDC

     kakuatan dipeunteun

    18W

     ayeuna dipeunteun 

    1600 ± 200 (MA)

     Max s sirah cai tatic

    620 ± 60cm

     Max s laju aliran tatic

    500 ± 70L / H

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <40dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     IP kelas

    IP68

     batur

    Eta lulus Salt semprot Test

     warna

    hideung

     dimensi pompa

    L82.5 * W66.0 * H69.3 (mm)

     Inlet / outlet Outer diaméterna

                                  18.0mm / 10.8mm

     aplikasi

    Cai mancur, akuarium, ngojay kolam renang, tank cai, balong lauk, humidifier, sirkulasi cai solar, irigasi, jsb

    luar Témbongkeun

    DC40A-1270A1031-1

    exploded Témbongkeun

     DC40A-1270A1051-1

    kurva Jurusan

    DC40A-1270A1067-1

    Mini DC irigasi pompa DC40A-1270_ 副本


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !