DC pompa brushless dishwasher AD10B-1205A - Cina Shenzhen Giant Electric

DC pompa brushless dishwasher AD10B-1205A

pedaran:


  • Model: AD10B-1205A
  • Gawe bareng rentang tegangan: 10-14VDC
  • Max statik sirah cai: 50 ± 7 cm
  • Max laju aliran statik: 108 ± 10 L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: Lilin alat hiasan, cai coolant & sirkulasi Perkakas imah, humidifier, budaya soilless, cai mancur, akuarium, kolam renang, tank cai, sirkulasi cai solar, jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l            Aksara

    AD10B-1205A

     tegangan gawe dipeunteun

    12VDC

     mimitian tegangan

    10VDC

     rentang tegangan ngagawekeun

    10-14VDC

     kakuatan dipeunteun

    0.6W

     ayeuna dipeunteun 

    52 ± 5 (MA)

     Max s sirah cai tatic

    50 ± 7 cm

     Max s laju aliran tatic

    108 ± 10 L / H

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     IP kelas

    IP68

     batur

    Eta lulus Salt semprot Test

     warna

    bodas 

     dimensi pompa

    L49 * W58 * H46 (mm)

     Inlet / outlet Outer diaméterna

                                  10.5mm / 9.0mm

     aplikasi

    alat hiasan lilin, cai coolant & sirkulasi Perkakas imah, humidifier, budaya soilless, cai mancur, akuarium, kolam renang, tank cai, sirkulasi cai solar, jsb.

     pak-pakan

                                Ukuran karton: 326 * 313 * 330 (mm)

     QTY / CTN

                                   100pcs / CTN

    luar Témbongkeun

    image001-1

    exploded Témbongkeun

    image002-1

    kurva Jurusan

    image003-1

                                       DC BRUSHLESS DISHWASHER pompa AD10B-1205A


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !