DC pompa brushless toothwash DC10A-0511A - Cina Shenzhen Giant Electric

DC pompa brushless toothwash DC10A-0511A

pedaran:


  • Model: DC10A-0511A
  • Gawe bareng rentang tegangan: 4-5VDC
  • Statik sirah cai: 1,05 méter
  • Laju aliran statik: 1 L / mnt
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: dekorasi Héjo témbok, bumbu gaden pinter, tutuwuhan & Kembang watering, budaya soilless, humidifier, conditioner hawa mobile, cai mancur leutik, akuarium, dishwasher, jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l Aksara DC10A-0511A
     rentang tegangan ngagawekeun

    4-5VDC

     kakuatan dipeunteun

     1.1W

    sirah cai statik

     1,05 méter

     laju aliran statik

     1 L / mnt

    Jangka waktu hirup

     Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

     nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     

    Max noise

     Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

     hawa digawé Max

     Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

      aplikasi

     hiasan témbok héjo, bumbu gaden pinter, tutuwuhan & Kembang watering, budaya soilless, humidifier, conditioner hawa mobile, cai mancur leutik, akuarium, dishwasher, jsb
     warna

     Hideung (Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun)

     dimensi

    IP kelas

    liang

    outlet

    Katerangan

    panjang 

    (Mm)

     rubak 

    (Mm)

     

    luhur

    (Mm)

     

     

    OD (mm)

     

    ID (mm)

     

    OD (mm)

     

    ID (mm)

    Inlet boga strip antislip
      40,3  27,0 35,5

    IP68

    10,0

    6.5

     6,8

    3,5

     

    luar Témbongkeun

    DC10A-0511A1006-1

    exploded Témbongkeun

     DC10A-0511A1025-1

     

    Poto keur rujukan anjeun

    DC BRUSHLESS TOOTHWASH pompa DC10A-0511A


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !