FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naha urang milih buta dc pompa cai brushless?

Kami geus husus di DC numput cai brushless mikro leuwih tujuh taun, sarta kami ngan foucs on DC ngompa BRUSHLESS cai. Urang kudu urang sorangan Rearch & Desain tim, garis produksi, tim jualan, departemén logistik tur sanggeus departemén jasa diobral. Urang janji: Kabéh barang geus dipigawé pamariksaan penampilan 100%, ngalir & test tekanan, low test tegangan mimiti, titik maot test.We assure yén eupan balik anjeun / surelek bakal replyed dina 24hours, anjeun ngangluh bakal diatur dina 72 hours.We ogé assure Anjeun respon gancang tos jualan, parentah teknis profésional, pangiriman timely, jasa saatos-diobral wareg.

Naon kauntungan produk anjeun?

A: ukuranana Compact tapi High - efisiensi, tanaga - nyimpen
B: Lingkungan sarta aman: tegangan low ti 4V-24V DC, teu Geter, teu radiasi, teu runtah, moal narik, teu gangguan
C: Long lifespan: Leuwih 20000 jam, bisa tahan karya tugas beurat 24 jam terus.
D: kinerja dipercaya, speed stabil.
E: suplai Power: Bisa jadi DC sumber kakuatan, batré, panel surya, jsb.
F: CE, FC, CCC, UL, RoHs, SA disatujuan, sarta sababaraha patén-patén nasional lianna.

Nyaéta parusahaan Anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami produsén aslina di Shenzhen Cina, husus dina DC numput cai brushless leuwih tujuh pagawe years.Total téh leuwih 200, pabrik nyertakeun wewengkon 6000 méter pasagi.

Naon nya éta métode déskriptif mayar anjeun?

TT, L / C, Western Union, Duit gram, DA, DP, Alipay anu ditarima.

Ulah produk Anjeun datangna kalawan jaminan?

garansi kami geus dua taun ti titimangsa Anjeun nampa barang. Salila période garansi, kami bisa nawiskeun bébas-pangropéa; rojongan téhnologi, jsb.

Dupi anjeun nampi urutan sampel? Naon MOQ anjeun (Mini urutan kuantitas)?

urutan sampel atawa urutan sidang anu ditarima.

Naon cara pengiriman barang anjeun tiasa nawiskeun?

Ku Internasional Express / hawa / laut accoridng mun customers`requirments, urang kudu ngajén pengiriman barang urang sorangan pikeun rujukan, anjeun oge feely nanya kami.

What is the time kalungguhan Anjeun kuantitas bulk sarta sampel?

waktos sampel kalungguhan téh ilaharna 2-3 poé gawé (urang kudu nyieun sampel (sababaraha model boga saham) nurutkeun customer`s requirment tina spesifikasi), sakumaha keur kuantitas bulk, sabudeureun 15 poé gawé atawa leuwih, nurutkeun kuantitas.

Dupi anjeun nawiskeun jasa OEM?

Duanana OEM na ODM jasa tiasa offered.Please ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun leuwih rinci. 24 jam garis panas: 0086-15917706039

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !