5V 1.4W DC Rose kembang pompa cai mancur surya AS60A - Cina Shenzhen Giant Electric

5V 1.4W DC Rose kembang cai mancur surya pompa AS60A

pedaran:


  • Model: AS60A
  • Tegangan gawe dipeunteun: 7VDC
  • Max statik sirah cai: 95 ± 10 (cm)
  • Max laju aliran statik: 180 ± 18L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤60 ℃
  • Aplikasi: cai mancur Solar, Manuk mandi, kolam renang, balong lauk, hiasan taman, patio, sirkulasi cai solar, jsb.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Eusi pakét

    bagean gambaran kuantitas
    A       panel surya sareng pompa    1
     B1 pipe Nyambungkeun    1
     B2 pipe Nyambungkeun    1
    B3      nozzle 1    1
     B4      nozzle 2    1
     B5      nozzle 3    1
     B6      nozzle 4    1

    001

    kuring nstallation

    1. Assembling nu ngahubungkeun pipe B1 jeung outlet pompa, lajeng ku nyambungkeun pipe B2 sarta nozzles dina gilirannana. (Fig.1)
    2. Putting produk kana cai, mastikeun pompa cai eta tos rengse immersed dina cai. Hayu cahya panonpoé kana caang diectly dina panel surya tanpa ngiuhan wae supados pompa cai bisa ngamimitian nyemprot cai.

    hal nu husus
    ● Hirupna The: ≥10000Hours
    ● ngabalikan: The pompa cai mancur bakal ngabalikan otomatis di 3seconds sakali cahya panonpoé caang shines langsung deui dina panel surya tanpa sahadé nanaon.
    Spésifikasi
    ● Panel Solar: 5V / 1.4 W ● Ukuran Panel Solar: Φ162mm * 3mm
    ● Maximum Angkat ti Kongrés: 70 cm ● The Power of Kongrés: 0,5 ~ 0.85W

    ● Maximum Cai Jangkungna: 30-45 cm volume ● maksimum Aliran : 150L / h
    Catetan
    1.Before ngagunakeun produk, film pelindung dina panel surya kudu dipiceun ulah mangaruhan operasi normal produk.
    2.Make pastikeun hayu sakabehna surya panel raray langsung ka panonpoé! Pompa teu meunang dianggo dina kalangkang atawa awan.
    3.The kolam renang kudu boga cukup cai pikeun mastikeun pompa eta tos rengse immersed dina cai.
    4.Cleaning pompa jeung panel rutin. Pastikeun nanaon nyertakeun sagala bagian tina panel surya atawa blok pompa nu.

    Kakuatan 5.The tina panel surya gumantung kana cahya panonpoé, ku kituna pompa ieu dipangaruhan ku cuaca, musim jeung tempat, jsb.
    6.Don't nyieun karya pompa tanpa cai keur lila, disebutkeun, lifespan na bakal disingget.
    7.If Anjeun manggihan semprot cai bakal diblokir, anjeun tiasa nyabut pompa pikeun beberesih. (Salaku ditémbongkeun dina gambar katuhu.)

    Sanggeus-diobral Service
    Layanan palanggan kami téh ramah tur repot-gratis, mangga ngahubungan kami lamun diperlukeun:
     ● ngabalikeun duit atawa ngagantian
    ● Rojongan Téknis
     ● Paket moal di Kondisi Sampurna 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !