Mini DC Brushless Submersible Cai Kongrés AD20P-1230A - Cina Shenzhen Giant Electric

Mini DC Brushless Submersible Cai Kongrés AD20P-1230A

pedaran:


  • Model: AD20P-1230A
  • Gawe bareng rentang tegangan: 10-14VDC
  • Max statik sirah cai: 300 ± 20 cm
  • Max laju aliran statik: 240 ± 20 L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: budaya Soilless, hiasan témbok héjo, bumbu taman, piaraan cai nginum, cai mancur, akuarium, humidifier, cai surya sirkulasi & coolant cai tina Perkakas imah, jeung sajabana
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l            Aksara

    AD20P-1230A

     tegangan gawe dipeunteun

    12VDC

     mimitian tegangan

    10VDC

     rentang tegangan ngagawekeun

    10-14VDC

     kakuatan dipeunteun

    4.8W

     ayeuna dipeunteun 

    400 ± 20 (MA)

     Max s sirah cai tatic

    300 ± 20 cm

     Max s laju aliran tatic

    240 ± 20 L / H

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     IP kelas

    IP68

     batur

    Eta lulus Salt semprot Test

     warna

    hideung

     dimensi pompa

    L54.4 * W52 * H40.8 (mm)

     Inlet / outlet Outer diaméterna

                                  8.5mm / 8.5mm

     aplikasi

    budaya Soilless, hiasan héjo témbok, bumbu taman, piaraan cai nginum, cai mancur, akuarium, humidifier, cai surya sirkulasi & coolant cai tina Perkakas imah, jeung sajabana

     pak-pakan

                                Ukuran karton: 420 * 230 * 370 (mm)

     QTY / CTN

                                   60pcs / CTN

    luar Témbongkeun

    001
    exploded Témbongkeun

    002

    kurva Jurusan

    003


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !