DC engine brushless pompa pemanasan JT6003-A2 - Cina Shenzhen Giant Electric

DC engine brushless pompa pemanasan JT6003-A2

pedaran:


  • Model: JT6003-A2
  • Gawe bareng rentang tegangan: 6VDC-24VDC
  • Statik sirah cai: 3 ~ 10meters
  • Laju aliran statik: 10 ~ 35 L / mnt
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤100 ℃
  • Aplikasi: coolant tutumpakan murni listrik, mobil, treuk, tekanan dorongan tina surya manaskeun / gas cai sarta Sistem tanaga surya, irigasi tatanén, karajinan, jeung sajabana
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu            Aksara

    JT6003-A2

     rentang tegangan ngagawekeun

    6VDC-24VDC

     kakuatan dipeunteun

    20 ~ 80W

     sirah cai statik

    3 ~ 10meters

     laju aliran statik

    10 ~ 35 L / mnt

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <40dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤100 ℃

     aplikasi

    Coolant tutumpakan murni listrik, mobil, treuk, tekanan dorongan tina surya manaskeun / gas cai sarta Sistem tanaga surya, irigasi tatanén, karajinan, jeung sajabana

     warna

    Hideung (Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun)

     dimensi

    IP kelas

    liang

    outlet

    Katerangan

    panjang 

    (Mm)

    rubak 

    (Mm)

    luhur

    (Mm)

     

    OD (mm)

    ID (mm)

    OD (mm)

    ID (mm)

    pompa metal
     108,0 

    76,0

    85,0

    IP67

    20,0

    13,0

        20,0

    13,0

     

     

    luar Témbongkeun

     1

    exploded Témbongkeun

     2

    kurva Jurusan

    3

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !