220V / 50Hz 4W AC pompa cai submersible kalawan katun filter JT400B11 - Cina Shenzhen Giant Electric

220V / 50Hz 4W AC pompa cai submersible kalawan katun filter JT400B11

pedaran:


  • Model: JT400B11
  • Gawe bareng rentang tegangan: 200-240V AC
  • Max statik sirah cai: 90 ± 5cm
  • Max laju aliran statik: 160 ± 20L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: drainase cai conditioner hawa, coolant cai tina kulkas, cai mancur, akuarium, kolam renang, tank cai, sistem sirkulasi cai solar, jsb.
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l            Aksara

    JT400B11

     tegangan gawe dipeunteun

    220V AC / 50Hz

     mimitian tegangan

    200V AC

     rentang tegangan ngagawekeun

    200-240V AC

     kakuatan dipeunteun

    4W ± 0.4w

     Max s sirah cai tatic

    90 ± 5cm

     Max s laju aliran tatic

    160 ± 20L / H

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <40dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     IP kelas

    IP68

     batur

    Eta lulus Salt semprot Test

     warna

    hideung

     dimensi pompa

    L51.5 * W45.0 * H46.0 (mm)

     Inlet / outlet Outer diaméterna

                                  - / 8.0mm

     aplikasi

    drainase caina tina conditioner hawa, coolant cai tina kulkas, cai mancur, akuarium, kolam renang, tank cai, sistem sirkulasi cai solar, jsb.

     pak-pakan

                     Luar ukuran karton: 465 * 288 * 145 (mm)  

     QTY / CTN

                                   100pcs / CTN

     

    luar Témbongkeun

    image001-1

    kurva Jurusan

    image002-1

    Poto keur rujukan anjeun

    image003-1

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !