DC pompa submersible akuarium AD180-1220D - Cina Shenzhen Giant Electric

DC submersible akuarium pompa AD180-1220D

pedaran:


  • Model: AD180-1220D
  • Gawe bareng rentang tegangan: 10-14VDC
  • Max statik sirah cai: 190 ± 20cm
  • Max laju aliran statik: 250 ± 30L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: Fountain, akuarium, ngojay kolam renang, balong lauk, tank cai, conditioner hawa, cooler, peredaran cai surya, sirkulasi cai di Perkakas imah, karajinan, jeung sajabana
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l            Aksara

    AD180-1220D

     tegangan gawe dipeunteun

    12VDC

     mimitian tegangan

    10VDC

     rentang tegangan ngagawekeun

    10-14VDC

     kakuatan dipeunteun

    2.9W

     ayeuna dipeunteun 

    240 ± 20 (MA)

     Max s sirah cai tatic

    190 ± 20cm

     Max s laju aliran tatic

    250 ± 30L / H

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     IP kelas

    IP68

     batur

    Eta lulus Salt semprot Test

     warna

    hideung

     dimensi pompa

    L44.0 * W38.0 * H37.0 (mm)

     Inlet / outlet Outer diaméterna

                                  - / 8.6mm

     aplikasi

    Cai mancur, akuarium, ngojay kolam renang, balong lauk, tank cai, conditioner hawa, cooler, peredaran cai surya, sirkulasi cai di Perkakas imah, karajinan, jeung sajabana

     pak-pakan

                                Ukuran karton: 420 * 230 * 170 (mm)

     QTY / CTN

                                   100pcs / CTN

    luar Témbongkeun

    AD180-1220D1112-1
    exploded Témbongkeun

    AD180-1220D1131-1
    kurva Jurusan

    AD180-1220D1148-1

    AD180 系列 其他 系列 水泵 参数 表 _ 副本


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !