Piaraan DC pompa cai minum AD102-0510A - Cina Shenzhen Giant Electric

Piaraan DC minum pompa cai AD102-0510A

pedaran:


jéntré produk

Tags produk

parameter produk
Modeu l            Aksara

AD102-0510A

 tegangan gawe dipeunteun

5VDC

 mimitian tegangan

4.5VDC

 rentang tegangan ngagawekeun

4-6VDC

 kakuatan dipeunteun

1.5W

 ayeuna dipeunteun 

320 ± 20 (MA)

 Max s sirah cai tatic

100 ± 10cm

 Max s laju aliran tatic

180 ± 20L / H

 Jangka waktu hirup

Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

 Lingkungan ngagawekeun

nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

 Max noise

Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

 hawa digawé Max

Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

 IP kelas

IP68

 batur

Eta lulus Salt semprot Test

 warna

Hideung / Bodas

 dimensi pompa

L38.3 * W38.7 * H42.0 (mm)

 Inlet / outlet Outer diaméterna

                              0.0mm / 9.6mm

 aplikasi

Cai mancur, akuarium, kolam renang, tank cai, humidifier, sirkulasi cai solar, jsb.

 pak-pakan

                            Ukuran karton: 420 * 230 * 170 (mm)

 QTY / CTN

                               100pcs / CTN

luar Témbongkeun

AD102-0510A1038-1
exploded Témbongkeun

AD102-0510A1057-1
kurva Jurusan

AD102-0510A1073-1

AD102-0510A1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !