DC pompa cai brushless pikeun hiasan lilin AD101-1215B - Cina Shenzhen Giant Electric

DC pompa cai brushless pikeun hiasan lilin AD101-1215B

pedaran:


  • Model: AD101-1215B
  • Gawe bareng rentang tegangan: 10-14VDC
  • Max statik sirah cai: 150 ± 10cm
  • Max laju aliran statik: 200 ± 20L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: Fountain, akuarium, kolam renang, tank cai, humidifier, hiasan témbok héjo, hiasan lilin, sirkulasi cai solar, jsb.
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l            Aksara

    AD101-1215B

     tegangan gawe dipeunteun

    12VDC

     mimitian tegangan

    10VDC

     rentang tegangan ngagawekeun

    10-14VDC

     kakuatan dipeunteun

    1.25W

     ayeuna dipeunteun 

    105 ± 10 (MA)

     Max s sirah cai tatic

    150 ± 10cm

     Max s laju aliran tatic

    200 ± 20L / H

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     IP kelas

    IP68

     batur

    Eta lulus Salt semprot Test

     warna

    bodas

     dimensi pompa

    L49 * W58 * H46 (mm)

     Inlet / outlet Outer diaméterna

                                  0.0mm / 9.0mm

     aplikasi

    Cai mancur, akuarium, kolam renang, tank cai, humidifier, hiasan témbok héjo, hiasan lilin, sirkulasi cai solar, jsb.

     pak-pakan

                                Ukuran karton: 326 * 313 * 330 (mm)

     QTY / CTN

                                   100pcs / CTN

    luar Témbongkeun

    AD101-1215B1073-1

    exploded Témbongkeun

    AD101-1215B1092-1

    kurva Jurusan

    AD101-1215B1109-1

    AD101-1215B_ 副本


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !