DC brushless haneut ranjang kasur pompa JT4505-1 - Cina Shenzhen Giant Electric

DC brushless haneut ranjang kasur pompa JT4505-1

pedaran:


  • Model: JT4505-1
  • Gawe bareng rentang tegangan: 6VDC-24VDC
  • Statik sirah cai: 0,5 ~ 6 méter
  • Laju aliran statik: 4 ~ 10 L / mnt
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: Kersa ranjang kasur, terapi tiis, neken panas, washer huntu, washer peujit, alat-alat médis, sirkulasi cai surya, coolant cai tina Perkakas imah, karajinan, jeung sajabana
  • jéntré produk

    Tags produk

     parameter produk
    Modeu            Aksara

    JT4505-1

     rentang tegangan ngagawekeun

    6VDC-24VDC

     kakuatan dipeunteun

    3 ~ 22W

     sirah cai statik

    0,5 ~ 6 méter

     laju aliran statik

    4 ~ 10 L / mnt

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

     

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <30dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     aplikasi

    Haneut ranjang kasur, terapi tiis, neken panas, washer huntu, washer peujit, alat-alat médis, sirkulasi cai surya, coolant cai tina Perkakas imah, karajinan, jeung sajabana

     warna

    Hideung (Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun)

     dimensi

    IP kelas

    liang

    outlet

    Katerangan

     

    panjang 

    (Mm)

    rubak 

    (Mm)

    luhur

    (Mm)

     

    OD (mm)

    ID (mm)

    OD (mm)

    ID (mm)

     
     68,5 

    60,0

    65,0

    IP67

    13,5

    10,0

        10,5

    7,0

     

    luar Témbongkeun

     image001-1

    exploded Témbongkeun

     image002-1

    kurva Jurusan

    image003-1

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !