DC brushless lauk pompa balong JT4503-1 - Cina Shenzhen Giant Electric

DC lauk brushless pompa balong JT4503-1

pedaran:


  • Model: JT4503-1
  • Gawe bareng rentang tegangan: 6VDC-24VDC
  • Statik sirah cai: 0,5 ~ 6M
  • Laju aliran statik: 4 ~ 10L / mnt
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB
  • Aplikasi: alat-alat médis treatment, cai mancur, akuarium, mesin mandi dibabawa, sistem sirkulasi cai surya, karajinan, irigasi, jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

     parameter produk
    model            Aksara

    JT4503-1

     rentang tegangan ngagawekeun

     6VDC-24VDC

     kakuatan dipeunteun

    3 ~ 25W

     sirah cai statik

     0,5 ~ 6M

     laju aliran statik

     4 ~ 10L / mnt

     Jangka waktu hirup

     Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

     nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

     Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

     hawa digawé Max

     Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     aplikasi

    alat-alat médis treatment, cai mancur, akuarium, mesin bisa dibabawa mandi, sistem sirkulasi cai surya, karajinan, irigasi, jsb

     warna

     Hideung (Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun)

     dimensi

    IP kelas

    liang

    outlet

    Katerangan

     

    panjang 

    (Mm)

    rubak 

    (Mm)

    luhur

    (Mm)

     

    OD  

    (Mm)

    ID   

    (Mm)

    OD   

    (Mm)

    ID   

     (Mm)

    Inlet na outlet gaduh screws

     

    67,7

     

    50,0

    72,0

    IP68

    thread 1 / 2G

    14

    1/2 thread

    14

     

     

    luar Témbongkeun

     image001-1

    exploded Témbongkeun

     image002-1

    kurva Jurusan

    image003-1

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !