10V 2W 180mm diaméterna DC pompa surya manuk mandi cai mancur AS180-1020A - Cina Shenzhen Giant Electric

10V 2W diaméterna 180mm DC manuk surya mandi pompa cai mancur AS180-1020A

pedaran:


  • Model: AS180-1020A
  • Gawe bareng rentang tegangan: 5VDC-12VDC
  • Max statik sirah cai: 120 ± 15 (cm)
  • Max laju aliran statik: 210 ± 25L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: cai mancur Solar, kolam renang, hiasan taman, sirkulasi cai solar, jsb.
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l            Aksara

    AS180-1020A

     Pompa Dihaturkeun tegangan gawe

    10VDC

     mimitian tegangan

    5VDC

     rentang tegangan ngagawekeun

    5VDC-12VDC

     ayeuna dipeunteun

    135 ± 15 (MA)

     kakuatan dipeunteun

    1.35W

     Max s sirah cai tatic

    120 ± 15 (cm)

     Max s laju aliran tatic

    210 ± 25L / H

     panel surya

    10V / 2W

     batre

    7.4V / 600mAh

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <40dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     Modél pompa

    AD180-1012A

     Ukuran kotak jero

     190 * 190 * 51 (mm)

     Ukuran karton kaluar

                                 410 * 390 * 400 (mm)

     pak-pakan

           1square surya panel + 1pump + 6 nozzles + 1manual

     QTY / CTN

                                28PCS / CTN

     aplikasi

    cai mancur surya, kolam renang, hiasan taman, sirkulasi cai solar, jsb.

     

    luar Témbongkeun

    AS180-1020A1022-1

    Poto keur rujukan anjeun

    AS180-1020A1067-1

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !