DC brushless pancuran pompa booster JT6001-1 - Cina Shenzhen Giant Electric

DC brushless pancuran pompa booster JT6001-1

pedaran:


  • Model: JT6001-1
  • Gawe bareng rentang tegangan: 6VDC-24VDC
  • Statik sirah cai: 3 ~ 15M
  • Laju aliran statik: 10 ~ 30 L / mnt
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤90 ℃
  • Aplikasi: coolant tutumpakan murni listrik, mobil, treuk, tekanan dorongan tina manaskeun solar / gas cai, sistem tanaga surya, irigasi tatanén, jsb.
  • jéntré produk

    Tags produk

     parameter produk
    model           Aksara

    JT6001-1

     rentang tegangan ngagawekeun

    6VDC-24VDC

     kakuatan dipeunteun

    20 ~ 75W

     sirah cai statik

    3 ~ 15M

     laju aliran statik

    10 ~ 30 L / mnt

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤90 ℃

     aplikasi

    Coolant tutumpakan murni listrik, mobil, treuk, tekanan dorongan tina manaskeun solar / gas cai, sistem tanaga surya, irigasi tatanén, jsb.

     warna

    Hideung (Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun)

     dimensi

    IP kelas

    liang

    outlet

    Katerangan

     

    panjang 

    (Mm)

     

    rubak 

    (Mm)

     

    luhur

    (Mm)

     

    OD (mm)

    ID mm)

    OD (mm)

    ID (mm)

    Outlet na inlet gaduh threads
     86,5 

    60,0

    110,0

    IP68

    thread 1 / 2G

    15

    thread 1 / 2G

    14

     

     

    luar Témbongkeun

    image001-1

    exploded Témbongkeun

    image002-1

    kurva Jurusan

    image003-1

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !