DC bumbu brushless taman ngompa AD010-1208D - Cina Shenzhen Giant Electric

DC bumbu brushless taman ngompa AD010-1208D

pedaran:


  • Model: AD010-1208D
  • Tegangan gawe dipeunteun: 12VDC
  • Max statik sirah cai: 80 ± 10 cm
  • Max laju aliran statik: 60 ± 15 L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: Fountain, akuarium, budaya soilless, piaraan minum cai, tank cai, humidifier, kulkas, anggur set, sirkulasi cai solar, jsb.
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l            Aksara

    AD010-1208D

     tegangan gawe dipeunteun

    12VDC

     mimitian tegangan

    10VDC

     rentang tegangan ngagawekeun

    10-14VDC

     kakuatan dipeunteun

    0.72W

     ayeuna dipeunteun 

    60 ± 10 (MA)

     Max s sirah cai tatic

    80 ± 10 cm

     Max s laju aliran tatic

    60 ± 15 L / H

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     IP kelas

    IPX8

     batur

    Eta lulus Salt semprot Test

     warna

    hideung

     dimensi pompa

    L33 * W37 * H23 (mm)

     Inlet / outlet Outer diaméterna

                                  5mm / 6mm

     aplikasi

    Cai mancur, akuarium, budaya soilless, piaraan minum cai, tank cai, humidifier, kulkas, anggur set, sirkulasi cai solar, jsb.

     pak-pakan

     

     QTY / CTN

     

     

    luar Témbongkeun

     

    image001-1

    exploded Témbongkeun

    image003-1
    kurva Jurusan

    image004-1  DC anggur Romadhon pompa AD010-1208D_ 副本


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !