DC brushless pompa coolant komputer JT4501-1 - Cina Shenzhen Giant Electric

DC brushless komputer pompa coolant JT4501-1

pedaran:


  • Model: JT4501-1
  • Gawe bareng rentang tegangan: rentang tegangan ngagawekeun
  • Statik sirah cai: sirah cai statik
  • Laju aliran statik: 0,5 ~ 2L / mnt
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 40000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤90 ℃
  • Aplikasi: coolant tina komputer, fans, kulkas, mesin kaulinan, sirkulasi cai na coolant of equipments médis kelas tinggi precision, jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    model           Aksara

    JT4501-1

     rentang tegangan ngagawekeun

    6VDC-24VDC

    kakuatan dipeunteun

     2 ~ 6W

    sirah cai statik

     0,5 ~ 2.5M

    laju aliran statik

     0,5 ~ 2L / mnt

    Jangka waktu hirup

     Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 40000H

    Lingkungan ngagawekeun

     nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

    Max noise

     Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

    hawa digawé Max

     Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤90 ℃

    aplikasi

    Coolant tina komputer, fans, kulkas, mesin kaulinan, sirkulasi cai na coolant of equipments médis kelas tinggi precision, jsb
    warna  Hideung (Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun)

     dimensi

    IP kelas

    liang

    outlet

    Katerangan

    Panjang

     (Mm)

    rubak 

    (Mm)

    luhur

    (Mm)

     

    OD (mm)

    ID (mm)

    OD (mm)

    ID (mm)

     
     67,0

    18,0

    73,0

    IP66

    10,2

    7,5

     10,2

    7,5

     

    luar Témbongkeun

     image001-1

    exploded Témbongkeun

     image002-1

    kurva Jurusan

    image003-1

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !