Mini 12VAC mate piaraan driking pompa cai AP102-1205A - Cina Shenzhen Giant Electric

Mini 12VAC mate piaraan pompa cai driking AP102-1205A

pedaran:


  • Model: AP102-1205A
  • Gawe bareng rentang tegangan: 10-14VAC
  • Max statik sirah cai: 50 ± 5cm
  • Max laju aliran statik: 200 ± 20L / H
  • Lifespan: operasi Kontinyu handapeun kerja normal sabudeureun> 20000H
  • Max hawa gawe: Dina suhu kamar sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: piaraan cai, ucing mangkok, basa cai mancur lucu, cai mancur, akuarium, kolam renang, tank cai, humidifier, sirkulasi cai solar, jsb minum.
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter produk
    Modeu l            Aksara

    AP102-1205A

     tegangan gawe dipeunteun

    12VAC

     mimitian tegangan

    10VAC

     rentang tegangan ngagawekeun

    10-14VAC

     kakuatan dipeunteun

    2.5W

     ayeuna dipeunteun 

    110 ± 10 (MA)

     Max s sirah cai tatic

    50 ± 5cm

     Max s laju aliran tatic

    200 ± 20L / H

     Jangka waktu hirup

    Operasi kontinyu dina kerja normal sabudeureun> 20000H

     Lingkungan ngagawekeun

    nilai PH: PH5-10 (asam lemah sarta base lemah), bisa dipake duanana di darat jeung di cai.

     Max noise

    Dina kaayaan kerja normal, (1meter leuwih alat uji) <35dB

     hawa digawé Max

    Dina hawa rohangan sakuliling, sedeng cairan temperature≤70 ℃

     IP kelas

    IP68

     batur

    Eta lulus Salt semprot Test

     warna

    hideung

     dimensi pompa

    L38.3 * W38.7 * H42.0 (mm)

     Inlet / outlet Outer diaméterna

                                  0.0mm / 9.0mm

     aplikasi

    Piaraan cai minum, ucing mangkok, basa cai mancur lucu, cai mancur, akuarium, kolam renang, tank cai, humidifier, sirkulasi cai solar, jsb.

     pak-pakan

                                Ukuran karton: 465 * 253 * 145 (mm)

     QTY / CTN

                                   100pcs / CTN

    luar Témbongkeun

    AP102-1205A1086-1
    exploded Témbongkeun

    AP102-1205A1105-1
    kurva Jurusan

    AP102-1205A1125-1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !