Tentang Kami

pabrik

SHENZHEN buta listrik tech Nyarita mangrupakeun usaha tinggi-tech anu specializes di Micro DC numput cai brushless saprak 2010. buta boga dua bengkel produksi, TEN garis produksi, total pagawe terampil leuwih 200, kalawan kaluaran produksi bulanan leuwih 500.000 PCS. Kalawan loba pangalaman dina DC cai brushless ngompa Panalungtikan & Design, sakabéh insinyur urang anu terampil sarta husus di widang ieu leuwih 5 taun, tur sawatara di antarana anu fokus dina DC numput cai brushless leuwih 17 taun.

Urang mastikeun matuh jeung ISO9001; 2008 baku sarta sakabéh produk disatujuan ku CE, UL, CSA, RoHS, jsb pikeun mastikeun kualitas alus. Urang ogé diala lima patén-patén nasional.

Kami ngalaksanakeun prinsip "kualitas Kahiji-kelas, manajemén Top-tingkat, Kahiji-kelas jasa" na spiit tina "Gawe tanpa bluster na ostentation, inovasi, Kungsi slack" pikeun assure jasa pangalusna kami pikeun sakabéh konsumén urang!


WhatsApp Online Chat !