Rreth nesh

fabrikë

Shenzhen GIANT ELEKTRIK TECH INC është një teknologji të lartë ndërmarrje që e specializuar në Micro DC pompat e ujit brushless që nga viti 2010. GIANT ka dy seminare të prodhimit, dhjetë linjat e prodhimit, punëtorë të kualifikuar gjithsej mbi 200, me dalje mujore të prodhimit të më shumë se 500.000 copë. Me shumë përvojë në ujë brushless DC pompat e hulumtimit dhe projektimit, të gjithë inxhinierët tanë janë të aftë dhe të specializuar në këtë fushë gjatë 5 viteve, dhe disa prej tyre janë të përqëndruar në DC pompave të ujit brushless mbi 17 vjet.

Ne mënyrë rigoroze në përputhje me ISO9001, 2008 standarde dhe të gjitha produktet të aprovuar nga KE, UL, CSA, RoHS, etj për të siguruar cilësi të mirë. Ne gjithashtu marrë pesë patenta kombëtare.

Ne jemi duke zbatuar parimin e "cilësisë së parë në klasë, të menaxhimit të nivelit të lartë, shërbim të klasit të parë" dhe spiit e "Puna pa mburrjeve dhe salltanet, risi, Never xhoko" për të siguruar shërbimin tonë të mirë për të gjithë klientët tanë!


WhatsApp Online Chat !