за нас

фабрика

SHENZHEN GIANT ЕЛЕКТРИЧЕН TECH INC е на високо-технолошкиот претпријатија кој е специјализиран за микро DC brushless пумпи за вода од 2010. GIANT има две производствени работилници, ДЕСЕТ производствени линии, вкупно над 200 квалификувани работници, со месечно производство излез над 500.000 парчиња. Со многу искуство на DC brushless пумпи за вода за истражување и дизајн, сите наши инженери се обучени и специјализирани во оваа област повеќе од 5 години, а некои од нив се фокусираат на DC brushless пумпи за вода повеќе од 17 години.

Ние строго во согласност со ISO9001; 2008 стандард и сите производи одобрени од CE, UL, CSA, ROHS, итн за да се обезбеди добар квалитет. Ние, исто така, добива пет национални патенти.

Ние сме спроведување на принципот на "прва класа квалитет, менаџмент на највисоко ниво, прва класа на услуги" и spiit на "Работа без фалење и суетност, иновации, никогаш не гасена" за да се обезбеди на нашите најдобри услуги на сите наши клиенти!


WhatsApp Online Chat !