5V 1.4W DC Rose kembang pump sumbering solar AS60A - China Shenzhen Buta Electric

5V 1.4W DC Rose kembang sumbering solar pump AS60A

Description:


  • Model: AS60A
  • Voltase digunakake dirating: 7VDC
  • Max statis sirah banyu: 95 ± 10 (cm)
  • Max tingkat aliran statis: 180 ± 18L / H
  • Umure: operasi dadi ing normal digunakake lingkungan> 20000H
  • Max digunakake suhu: Ing suhu kamar sakcedhake, medium adi temperature≤60 ℃
  • Aplikasi: sumbering Solar, Burung bath, kolam renang, blumbang iwak, Taman hiasan, Patio, circulation banyu solar, etc.
  • Detail produk

    Tags Product

    Paragraf paket

    Part Description Quantity
    A       solar karo pump    1
     B1 pipe Nyambungake    1
     B2 pipe Nyambungake    1
    B3      nozzle 1    1
     B4      nozzle 2    1
     B5      nozzle 3    1
     B6      nozzle 4    1

    001

    Aku nstallation

    1. Assembling nyambungake pipe B1 karo stopkontak pump, lan banjur miwiti hubungan karo pipe B2 lan nozzles ing siji. (Fig.1)
    2. Panggolekan produk ing banyu, nggawe manawa pump wis rampung nyemplungaken ing banyu. Ayo suryo srengenge kawentar diectly ing panel surya tanpa iyub-iyub sembarang supaya pump bisa miwiti uyuh banyu.

    Feature
    ● Umur The: ≥10000Hours
    ● Wiwiti maneh: The pump sumbering bakal wiwit maneh kanthi otomatis ing 3seconds sapisan suryo srengenge padhang cemlorot langsung maneh ing panel surya tanpa iyub-iyub sembarang.
    Keterangan
    ● Panel Solar: 5V / 1.4 W ● Gedhéné Panel Solar: Φ162mm * 3mm
    ● Bukaan Lift saka Pump: 70 cm ● The Power of Pump: 0,5 ~ 0.85W

    ● Bukaan Water Dhuwur: 30-45 cm volume ● maksimum mili : 150L / h
    Wigati
    1.Before nggunakake prodhuk, ing film protèktif ing panel solar kudu dibusak supaya nggowo pengaruh operasi normal prodhuk.
    2.Make manawa supaya lengkap solar panel pasuryan langsung kanggo srengenge! Pump uga ora bisa ing bayang-bayang utawa maya.
    3.The blumbang kudu cukup banyu kanggo nggawe manawa pump wis rampung nyemplungaken ing banyu.
    4.Cleaning kumpa lan panel ajeg. Priksa manawa apa isine samubarang bagean solar utawa pamblokiran kumpa.

    Daya 5.The saka solar gumantung suryo srengenge, supaya kumpa dipengaruhi dening weather, mangsa lan panggonan, etc.
    6.Don't nggawe karya pump tanpa banyu kanggo dangu, digunakake, umure bakal shortened.
    7.If sampeyan nemokake semprotan banyu diblokir, sampeyan bisa mbusak pump kanggo reresik. (Nalika ditampilake ing kanan.)

    Sawise-sale Service
    Layanan customer kita loropaken lan musuhan-free, hubungi kita yen perlu:
     ● mbalekaken utawa Replacement
    ● Technical Support
     ● Paket ora ing kawontenan Perfect 


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !