DC engine brushless pump panas JT6003-A2 - China Shenzhen Buta Electric

DC engine brushless pump panas JT6003-A2

Description:


  • Model: JT6003-A2
  • Apa sawetara voltase: 6VDC-24VDC
  • Statis sirah banyu: 3 ~ 10meters
  • Aliran tarif statis: 10 ~ 35 L / min
  • Umure: operasi dadi ing normal digunakake lingkungan> 20000H
  • Max digunakake suhu: Ing suhu kamar sakcedhake, medium adi temperature≤100 ℃
  • Aplikasi: ngademake kendaraan murni elektrik, mobil, trek, meksa ngedongkrak saka solar mesin ingkang ndamel benter / gas banyu lan sistem tata surya energi, irigasi tetanen, Kerajinan, etc.
  • Detail produk

    Tags Product

    parameter Product
    Mode            Karakter

    JT6003-A2

     sawetara voltase Pakaryan

    6VDC-24VDC

     daya dirating

    20 ~ 80W

     sirah banyu statis

    3 ~ 10meters

     aliran tarif statis

    10 ~ 35 L / min

     umure

    terus operasi ing normal digunakake lingkungan> 20000H

     Lingkungan Pakaryan

    Nilai PH: PH5-10 (asam lan basa banget), dienggo loro ing tanah lan ing banyu.

     Max gangguan

    Ing kondisi normal digunakake, (1meter liwat instrument test) <40dB

     digunakake suhu Max

    Ing suhu kamar sakcedhake, medium adi temperature≤100 ℃

     aplikasi

    Ngademake kendaraan murni elektrik, mobil, trek, meksa ngedongkrak saka solar mesin ingkang ndamel benter / gas banyu lan sistem tata surya energi, irigasi tetanen, Kerajinan, etc.

     warna

    Black (Bisa selaras miturut syarat)

     Ukuran

    IP bahan

    Inlet

    Outlet

    ujar

    Length 

    (Mm)

    Jembar 

    (Mm)

    Dhuwur

    (Mm)

     

    OD (mm)

    ID (mm)

    OD (mm)

    ID (mm)

    pump Metal
     108,0 

    76,0

    85,0

    IP67

    20,0

    13.0

        20,0

    13.0

     

     

    njaba Pirsani

     1

    mbledhos View

     2

    Curve Graph

    3

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !