DC brushless Aquarium pump circulation JT4503-2 - China Shenzhen Buta Electric

DC brushless Aquarium pump circulation JT4503-2

Description:


  • Model: JT4503-2
  • Apa sawetara voltase: 6VDC-24VDC
  • Statis sirah banyu: 0,5 ~ 6M
  • Aliran tarif statis: 4 ~ 10L / min
  • Umure: operasi dadi ing normal digunakake lingkungan> 20000H
  • Max digunakake suhu: Ing suhu kamar sakcedhake, medium adi temperature≤70 ℃
  • Ing sakcedhake suhu kamar, adi medium temperature≤70 ℃: ngademake Water, boros panas, sumbering cilik, Aquarium, blumbang iwak, Kerajinan, etc.
  • Detail produk

    Tags Product

    parameter Product
    model           Karakter

    JT4503-2

     sawetara voltase Pakaryan

     6VDC-24VDC

     daya dirating

     3 ~ 25w

     sirah banyu statis

     0,5 ~ 6M

     aliran tarif statis

     4 ~ 10L / min

    umure

     terus operasi ing normal digunakake lingkungan> 20000H

     Lingkungan Pakaryan

     Nilai PH: PH5-10 (asam lan basa banget), dienggo loro ing tanah lan ing banyu.

     Max gangguan

     Ing kondisi normal digunakake, (1meter liwat instrument test) <35dB

     digunakake suhu Max

     Ing suhu kamar sakcedhake, medium adi temperature≤70 ℃

     aplikasi

     ngademake banyu, boros panas, sumbering cilik, Aquarium, blumbang iwak, Kerajinan, etc.

     warna

     Black (Bisa selaras miturut syarat)

     Ukuran

    IP bahan

    Inlet

    Outlet

    ujar

     

    Length 

    (Mm)

    Jembar

     (Mm)

    Dhuwur

    (Mm)

     

    OD (mm)

    ID (mm)

    OD (mm)

    ID (mm)

    Inlet lan stopkontak duwe ngawut-awut
     90,0 

    50,0

    72,0

    IP68

    Utas 1 / 2G

    14

    Utas 1 / 2G

    14

     

    njaba Pirsani

     image001-1

    mbledhos View

     image002-1

    Curve Graph

    image003-1

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !