10V 2W 180mm diameteripun DC pump solar manuk perlu sumbering AS180-1020A - China Shenzhen Buta Electric

10V 2W diameteripun 180mm DC manuk solar perlu pump sumbering AS180-1020A

Description:


  • Model: AS180-1020A
  • Apa sawetara voltase: 5VDC-12VDC
  • Max statis sirah banyu: 120 ± 15 (cm)
  • Max tingkat aliran statis: 210 ± 25L / H
  • Umure: operasi dadi ing normal digunakake lingkungan> 20000H
  • Max digunakake suhu: Ing suhu kamar sakcedhake, medium adi temperature≤70 ℃
  • Aplikasi: sumbering Solar, blumbang, Taman hiasan, circulation banyu solar, etc.
  • Detail produk

    Tags Product

    parameter Product
    Mode l            Karakter

    AS180-1020A

     Pump Popular voltase apa

    10VDC

     Mulai voltase

    5VDC

     sawetara voltase Pakaryan

    5VDC-12VDC

     saiki dirating

    135 ± 15 (MA)

     daya dirating

    1.35W

     Max s sirah banyu tatic

    120 ± 15 (cm)

     Max s tingkat aliran tatic

    210 ± 25L / H

     solar

    10V / 2W

     baterei

    7.4V / 600mAh

     umure

    terus operasi ing normal digunakake lingkungan> 20000H

     Lingkungan Pakaryan

    Nilai PH: PH5-10 (asam lan basa banget), dienggo loro ing tanah lan ing banyu.

     Max gangguan

    Ing kondisi normal digunakake, (1meter liwat instrument test) <40dB

     digunakake suhu Max

    Ing suhu kamar sakcedhake, medium adi temperature≤70 ℃

     Model pump

    AD180-1012A

     Ukuran kothak utama

     190 * 190 * 51 (mm)

     ukuran karton metu

                                 410 * 390 * 400 (mm)

     packing

           1square solar panel + 1pump + 6 nozzles + 1manual

     Qty / CTN

                                28PCS / CTN

     aplikasi

    sumbering Solar, blumbang, Taman hiasan, circulation banyu solar, etc.

     

    njaba Pirsani

    AS180-1020A1022-1

    Photo kanggo referensi

    AS180-1020A1067-1

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !