DC brushless padusan pump nyurung JT6001-1 - China Shenzhen Buta Electric

DC brushless padusan pump nyurung JT6001-1

Description:


  • Model: JT6001-1
  • Apa sawetara voltase: 6VDC-24VDC
  • Statis sirah banyu: 3 ~ 15M
  • Aliran tarif statis: 10 ~ 30 L / min
  • Umure: operasi dadi ing normal digunakake lingkungan> 20000H
  • Max digunakake suhu: Ing suhu kamar sakcedhake, medium adi temperature≤90 ℃
  • Aplikasi: ngademake kendaraan murni elektrik, mobil, trek, meksa ngedongkrak saka mesin ingkang ndamel benter solar / gas banyu, sistem tata surya energi, irigasi tetanen, etc.
  • Detail produk

    Tags Product

     parameter Product
    model           Karakter

    JT6001-1

     sawetara voltase Pakaryan

    6VDC-24VDC

     daya dirating

    20 ~ 75W

     sirah banyu statis

    3 ~ 15M

     aliran tarif statis

    10 ~ 30 L / min

     umure

    terus operasi ing normal digunakake lingkungan> 20000H

     Lingkungan Pakaryan

    Nilai PH: PH5-10 (asam lan basa banget), dienggo loro ing tanah lan ing banyu.

     Max gangguan

    Ing kondisi normal digunakake, (1meter liwat instrument test) <35dB

     digunakake suhu Max

    Ing suhu kamar sakcedhake, medium adi temperature≤90 ℃

     aplikasi

    Ngademake kendaraan murni elektrik, mobil, trek, meksa ngedongkrak saka mesin ingkang ndamel benter solar / gas banyu, sistem tata surya energi, irigasi tetanen, etc.

     warna

    Black (Bisa selaras miturut syarat)

     Ukuran

    IP bahan

    Inlet

    Outlet

    ujar

     

    Length 

    (Mm)

     

    Jembar 

    (Mm)

     

    Dhuwur

    (Mm)

     

    OD (mm)

    ID mm)

    OD (mm)

    ID (mm)

    Outlet lan welingan duwe Utas
     86,5 

    60,0

    110,0

    IP68

    Utas 1 / 2G

    15

    Utas 1 / 2G

    14

     

     

    njaba Pirsani

    image001-1

    mbledhos View

    image002-1

    Curve Graph

    image003-1

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !