Babagan awake dhewe

pabrik

SHENZHEN buta ELECTRIC TECH INC punika Enterprises HIGH-TECH sing duwe spesialisasi ing Micro DC Pumps banyu brushless wiwit 2010. buta wis TWO pelatihan produksi, TEN garis produksi, total trampil buruh liwat 200, karo output produksi saben wulan 500.000 pcs. Kanthi akeh pengalaman ing DC banyu brushless Pumps Research & Design, kabeh engineers kita sing trampil lan specialized ing lapangan iki liwat 5 taun, lan sawetara wong sing ngarahke ing DC Pumps banyu brushless liwat 17 taun.

We strictly tundhuk karo ISO9001 2008 standar lan kabeh produk disetujoni dening CE, UL, CSA, RoHS, etc kanggo mesthekake kualitas apik. Kita uga dijupuk limang paten nasional.

We sing penerapan prinsip "Panggenan kelas, Manajemen Top-level, First-kelas layanan" lan spiit saka "Makarya tanpa bluster lan ostentation, inovasi, Aja Lantern" kanggo njamin kita paling layanan kanggo kabeh kita pelanggan!


WhatsApp Online Chat !